Skip to main content

Nieuwsberichten


TitelDatum
Impressie bouw 24 appartementen complex Marytgen Heemskerk
12 januari 2024
Lees verder
Woningen Marytgen toegewezen
26 juli 2023

Inmiddels zijn alle 24 woningen toegewezen.

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en interesse. Deelnemers die geen woning toegewezen hebben gekregen ontvangen in het najaar nog een email waarin aangekondigd wordt hoe de toekomstige wachtlijst voor dit project vormgegeven wordt.

Lees verder
Uitslag loting Project Marytgen
31 mei 2023

De uitslag van de loting is bekend. Op de uitslagpagina kunt u uw lotnummer vinden.

Lees verder
Opnamestop
10 mei 2023

Momenteel schrijven wij alleen kandidaten in voor onze complexen Huize van de Nouweland (Europaplein) en de Componist (Bachstraat) Voor alle andere complexen geldt nog een opnamestop.

Lees verder
1e paal nieuwbouw Marytgen
22 december 2022

Via Omroep Heemskerk is er een nieuwsitem gemaakt over ons project Marytgen.

Lees verder
Project Marytgen inschrijving binnenkort open
1 november 2022

Omstreeks 31 maart 2023 zal de verhuurbrochure en aanmeldprocedure op onze website vermeld worden. Ook verdere informatie omtrent de huurprijzen en afwerking van de woningen wordt dan bekend gemaakt. Pas wanneer de verhuurbrochure én de aanmeldprocedure online staan is aanmelding voor dit project mogelijk. Heeft u interesse in dit project? houdt u dan onze website in de gaten. De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten.

Lees verder
Vernieuwde website
27 oktober 2022

Na jaren van trouwe dienst hebben wij afscheid genomen van onze oude, maar herkenbare website. In al die tijd was de oude website een vertrouwde ingang voor onze bewoners en bezoekers. Maar natuurlijk hebben wij een verbeterde en modernere website in de plaats gekregen.

Lees verder