Nieuwsberichten


TitelDatum
Inschrijven Project Marytgen
29 maart 2023

U kunt zich nu inschrijven voor Project Marytgen.
Voor de bepaling van uw netto-inkomen, telt uw vermogen ook mee. Informatie over de berekening van uw netto-inkomen inclusief vermogen vindt u terug in de verhuurbrochure.

Lees verder
1e paal nieuwbouw Marytgen
22 december 2022

Via Omroep Heemskerk is er een nieuwsitem gemaakt over ons project Marytgen.

Lees verder
Project Marytgen inschrijving binnenkort open
1 november 2022

Omstreeks 31 maart 2023 zal de verhuurbrochure en aanmeldprocedure op onze website vermeld worden. Ook verdere informatie omtrent de huurprijzen en afwerking van de woningen wordt dan bekend gemaakt. Pas wanneer de verhuurbrochure én de aanmeldprocedure online staan is aanmelding voor dit project mogelijk. Heeft u interesse in dit project? houdt u dan onze website in de gaten.

Lees verder
Vernieuwde website
27 oktober 2022

Na jaren van trouwe dienst hebben wij afscheid genomen van onze oude, maar herkenbare website. In al die tijd was de oude website een vertrouwde ingang voor onze bewoners en bezoekers. Maar natuurlijk hebben wij een verbeterde en modernere website in de plaats gekregen.

Lees verder
Opnamestop
2 februari 2022

Vanaf heden schrijven wij alleen kandidaten in voor Huize van de Nouweland (Europaplein). Voor alle andere complexen geldt een opnamestop (de verwachting is dat deze zomer de wachtlijsten weer open gaan).

Lees verder
Sint Agnes Woning Stichting