Skip to main content
  • Vanaf heden schrijven wij alleen kandidaten in voor Huize van de Nouweland (Europaplein) en de Componist (Bachstraat) . Voor alle andere complexen geldt een (tijdelijke) opnamestop.

    Bent u geïnteresseerd in Huize van de Nouweland of de Componist en voldoet u aan de nettoinkomenseis, dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een intakegesprek (tel. 0251-239480). Zodra wij u weer kunnen ontvangen voor de overige complexen wordt dit op de website vermeld. Houd daarom onze website in de gaten voor het laatste nieuws

Woningzoekende

Mocht uw interesse zijn gewekt bij het zien van ons woningbestand dan kunt u zich bij de Sint Agnes Woning Stichting inschrijven.
Inschrijving gaat via een persoonlijk intakegesprek. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken (telefoonnummer 0251-239480).

Tijdens het intakegesprek krijgt u gedetailleerde informatie over de woningen en regels van de Sint Agnes Woning Stichting en kunt u kenbaar maken voor welke woning(en) u zich graag wilt inschrijven. U dient er rekening mee te houden dat u wel voldoet aan de criteria die genoemd zijn met betrekking tot leeftijd en inkomen.


Woningtoewijzing

Een woning wordt toegewezen op basis van inschrijfduur van de woningzoekende. Mocht er een woning leeg komen waarop u heeft ingeschreven en u staat bovenaan de lijst wordt u telefonisch benaderd door één van onze medewerkers.

Als u in een huurwoning woont of gewoond heeft, dient u, op het moment dat u een woning toegewezen heeft gekregen, een verhuurdersverklaring te overleggen.