Skip to main content

Deukelven

Inschrijven niet mogelijk

Beschrijving


De woningen aan de Deukelven zijn 18 ruime driekamer senioren patiobungalows. Alle woningen zijn identiek, alleen de ligging en de grootte van de tuinen verschillen.
De woningen bevinden zich in de wijk De Die welke in de jaren zeventig is gebouwd. Hier vindt u geen hoogbouw maar alleen eengezins- en seniorenwoningen in een ruim opgezette infrastructuur.

De woningen hebben een zeer fraaie uitstraling door het gebruik van verschillende kleuren, afmetingen en verbanden van het metselwerk.
De patiobungalows hebben een oppervlakte van ca 100 m2 en zijn voorzien van een royale woonkamer en twee ruime slaapkamers. De keuken is uitgerust met een hoekkeuken welke fraai is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met veel lichtinval door de tot op de vloer doorlopende kozijnen.

Door de aparte vorm is op vier plaatsen rondom de woning een kleine tuin/terras aanwezig. Hierdoor is er altijd wel een plekje waar u bij zonnig weer heerlijk buiten kunt vertoeven.

De Deukelven ligt vlak bij de afslag op de A9. De busverbinding is op loopafstand. Het gezellige centrum van Heemskerk ligt op ca 1,5 km van de Deukelven.

Plattegrond


Locatie


Informatie


Huurprijs vanaf
€ 1.055,- per maand
Servicekosten
€ 1,10 per maand
Leeftijdsgrens
minimaal 55 jaar
Minimum inkomen
€ 3000 netto per maand

Heeft u een vraag over dit complex?


Deel deze woning


Wilt u teruggebeld worden?